Braliz Prolab
Revealing Emulsion 1000ml
17,10 €
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Κωδικός
Revealing Emulsion 1000ml - Οξειδωτικό γαλάκτωμα 15-25-35 βαθμών. Αναμειγνύεται με την βαφή BRALIZ Color 10' sprezzo για κάλυψη λευκών 100%.
Με BBB (Βραζιλιάνικα Βιοενεργά Βότανα) Για επαγγελματική χρήση Το BRALIZ REVEALING EMULSION σχεδιάστηκε ειδικά για να ενισχύσει την δράση της BRALIZ COLOR 10 MINUTES SPREZZO, υποσχόμενο τέλεια αποτελέσματα μέσα από την δράση των BBB (Βραζιλιάνικα Βιοενεργά Βότανα). Τελειοποιεί το χρώμα, προσδίδει διάρκεια και βαθιά θεραπεία.
Προειδοποιήσεις: Περιέχει υπεροξείδιο του υδρογόνου. Φορέστε γάντια. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Ξεβγάλτε με άφθονο νερό σε περίπτωση επαφής με τα μάτια. Κρατήστε το μακρυά από παιδιά. Αποθηκεύστε το σε δροσερό μέρος μακρυά από φως και υψηλή θερμοκρασία. Για εξωτερική χρήση.
braliz.gr
Το κύριο χαρακτηριστικό του Revealing Emulsion είναι:
* Αναμιγνύεται με την βαφή για την αραιοποίηση του μείγματος
Οδηγίες χρήσης: Αναμίξτε με βαφή BRALIZ COLOR 10 MINUTES SPREZZO σύμφωνα με την αναγραφόμενη αναλογία στις οδηγίες χρήσης της βαφής.